ΝΕΟ VOUCHER ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 400€

ΝΕΟ VOUCHER ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 400€
και πιστοποίηση γνώσεων & δεξιοτήτων!

Αναμένεται άμεσα η έναρξη του Β’ κύκλου αιτήσεων για τα «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» από τη ΔΥΠΑ.

H δράση αυτή αφορά στην παροχή θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας έως 80 ωρών και απευθύνεται σε 150.000 εργαζόμενους ηλικίας άνω των 18 ετών. Η δράση οδηγεί σε απόκτηση και πιστοποίηση ψηφιακών και «πράσινων» δεξιοτήτων. Για την υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών αναμένεται να εφαρμοστεί συνδυαστικά η μέθοδος της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης και η μέθοδος της δια ζώσης κατάρτισης.

Το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης συμμετέχει στη παραπάνω δράση με εξειδικευμένα προγράμματα για εργαζόμενους κάθε κλάδου δραστηριότητας. Οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν και θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 400 € συνολικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2310 429488 ή στείλτε email στο info@anatolikokdvm.gr ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακάτω:

 


ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Νέο Voucher Εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα 400€

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Όνομα (απαραίτητο)

  Επώνυμο (απαραίτητο)

  Πόλη (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)


  Με την υποβολή των στοιχείων μου, συμφωνώ να λαμβάνω επικοινωνία από το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ Κ.Δ.Β.Μ. Τα προσωπικά μου στοιχεία δεν θα δοθούν σε τρίτους χωρίς την συγκατάθεσή μου. Μπορώ να αποσυρθώ ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας με το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ Κ.Δ.Β.Μ.

   

  Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.