Πρόγραμμα Πληροφορικής

Πρόγραμμα Πληροφορικής

Πρόγραμμα Πληροφορικής

Πρόγραμμα Πληροφορικής στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΔΒΜ2

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

Στις μέρες μας καλούμαστε να γνωρίζουμε απαραιτήτως πώς να χειριζόμαστε αποτελεσματικά τους Υπολογιστές. Και βέβαια να μπορούμε να αποδείξουμε τις γνώσεις μας με τα κατάλληλα πιστοποιητικά!

Στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΔΒΜ 2 παρέχονται προγράμματα εκμάθησης και πιστοποίησης γνώσεων Πληροφορικής και Η/Υ, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και στις ανάγκες σας.

Και βέβαια όλα τα Πιστοποιητικά μας είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ.

Για το Δημόσιο Τομέα (ΑΣΕΠ) απαιτούνται τουλάχιστον οι βασικές γνώσεις – Core Programme –  πληροφορικής, όπως η χρήση κειμενογράφου (Word), η χρήση λογιστικών φύλλων (Excel) και η χρήση Διαδικτύου και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (Internet – Email).

Για τον Ιδιωτικό τομέα, τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές κτλ απαιτούνται συχνά επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες – Expert Programme – όπως η δημιουργία παρουσιάσεων (PowerPoint), η διαχείριση βάσεων δεδομένων (Access) και ιδιαίτερες ικανότητες χρήσης των λειτουργικών συστημάτων (Windows).

Όποιες κι αν είναι λοιπόν οι ανάγκες σας, στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΔΒΜ2 προσαρμόζουμε τα προγράμματά μας σύμφωνα με αυτές!

Τα Πιστοποιητικά Πληροφορικής που παρέχουμε είναι:

 • Αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ
 • Αναγνωρισμένα σε Προπτυχιακά & Μεταπτυχιακά Προγράμματα
 • Αναγνωρισμένα στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
 • Αναγνωρισμένα στον Ιδιωτικό Τομέα

Το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΔΒΜ2 είναι πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο των Πιστοποιητικών ACTA (Aristotle Certification Training & Assessment) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα Πιστοποιητικά ACTA είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ.

Χρόνος απόκτησης  των Πιστοποιητικών Πληροφορικής

Από μία εβδομάδα για τις βασικές γνώσεις (Core Programme) μέχρι και δύο μήνες, ανάλογα με τις γνώσεις που έχει ο σπουδαστής την στιγμή που ξεκινάει και το επιθυμητό επίπεδο εκμάθησης.

Τρόπος διδασκαλίας

Η διδασκαλία είναι πάντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σπουδαστή. Μαθήματα με φυσική παρουσία σε ολιγομελή τμήματα με καθηγητή, συστήματα εξ αποστάσεως εκμάθησης (e-learning), online tests κτλ είναι στη διάθεση των σπουδαστών στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΔΒΜ2!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο

  Μήνυμα